Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Gîte
Jubileum 150 jaar Chateay Beauregard Egleny

Vakantiewoning / Gîte
Maison de la Porte Cochère

Het poortgebouw ‘Maison de la Porte Cochère’ kunt u als vakantiewoning huren. Deze ‘gîte’ is ingericht voor gezelschappen van minimaal 2 tot maximaal 8 personen. Op verzoek is het zelfs mogelijk de slaapplaatsen uit te breiden tot maximaal 10.

De vakantiewoning heeft 5 slaapkamers, 3 met eigen douche en wastafel. Op de begane grond én op ieder van de twee etages is een apart toilet. Ook beschikt de 'gîte' nog over een separate grote badkamer met ligbad en vaste wastafel.
Afhankelijk van de bezetting staat de woning geheel of gedeeltelijk ter beschikking.

Vanuit de gezellige huiskamer kijkt u uit over het marktplein van Égleny. De keuken en-suite biedt alle mogelijkheden tot het bereiden van echte 'bourgondische' diners. Aansluitend op de keuken is er een overdekt terras.

In de parkachtige kasteeltuin is het prettig vertoeven op het terras van het château. Voor een partijtje tafeltennis of darts kunt u terecht in een naastgelegen bijgebouw.

Indien u liever niet zelf voor het ontbijt wilt zorgen, kunt u (tegen betaling per persoon) samen met ons uitgebreid ontbijten in het kasteel. Een extra service voor de vakantiewoning met de verzorging van een pension; vraag ons naar de mogelijkheden.

Op speciaal verzoek bieden wij gasten ook de mogelijkheid om 's avonds te dineren in het chateau op basis van de formule 'table d'hôtes
'.

‘Maison de la Porte Cochère’ kunt u per week huren met als vaste wisseldag de zaterdag.
Op de dag van uw aankomst staat de ‘gîte’ vanaf 16:00 uur ter beschikking. Het gebruik van de vakantiewoning eindigt om 10:30 uur op uw vertrekdag. Informatie over de prijzen treft u aan op de pagina ‘Tarieven gîte’ van deze website.

Groepsaccommodatie

Gezelschappen van 12 tot 20 personen kunnen de gîte combineren met het huren van het chambres d'hôtes-gebouw ‘Maison Cocagne’, dat beschikt over 4 luxe slaapkamers met badkamer en toilet, huiskamer en extra keuken (zie ook de pagina ‘Tarieven gîte
’).

Neem voor verdere informatie over beschikbaarheid, reserveringen of andere zaken vrijblijvend contact met ons op met het onderstaande formulier. U doet daarmee een reserveringsaanvraag. Dit is geen definitieve boeking zonder expliciete bevestiging daarvan van ons.

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu