Voor ’n vakantieverblijf, voor ’n lang weekend of voor een overnachting op doorreis, bieden wij u luxe gastenkamers aan in de sfeer en ambiance van ons Câteau.

Email:

info@chateau-egleny.nl

Telefoon:

+31(0)6 – 51 11 42 21

Adres:

Château Beauregard d’Égleny
6 Place du Marché
89240 ÉGLENY
France

Onderweg in een Reis door de Tijd

Midden in een idyllisch bourgondisch dorpje vindt u het prachtige Château Beauregard, omgeven door een parkachtige tuin van meer dan 6.000 m2 en geflankeerd door 2 poortgebouwen.

 

Het zomerkasteeltje van het dorp Égleny is gebouwd in het jaar 1865 ten tijde van Koning Napoleon III en heeft een bijzondere ligging direct aan het marktplein, ‘la Place du Marché’. De gevel van het Château en zijn twee torentjes zijn vormgegeven in neo-renaissance bouwstijl en staan onder bescherming van de Franse monumentenzorg.

 

Het zomerkasteel en de 2 poortgebouwen zijn volledig gerestaureerd en gerenoveerd waarbij de  authentieke elementen in originele staat en volle glorie zijn hersteld. Ons ‘Domaine’ heeft haar charmes en glans van destijds herwonnen. In het voorjaar van 2013 heeft de renovatie en verfraaiing een follow-up gekregen. Wij nodigen u van harte uit om dit te komen bekijken !

Ontdek de mogelijkheden

Maison Cocagne

Bed and Breakfast

Voor ‘n vakantieverblijf, voor ‘n lang weekend of voor een overnachting op doorreis, bieden wij u luxe gastenkamers aan in de sfeer en ambiance van ons Château.

Maison de la Porte Cochère

Vakantiewoning

Het poortgebouw ‘Maison de la Porte Cochère’ kunt u als vakantiewoning huren. Deze ‘gîte’ is ingericht voor gezelschappen van minimaal 2 tot maximaal 8 personen.

Groepsaccomedatie

Op maat gemaakte (auto)reizen

Voor grotere gezelschappen is het mogelijk om de twee vakantiewoningen, ‘Maison de la Porte Cochère’ en ‘Maison Cocagne’ tegelijkertijd te huren.

Tevreden klanten

Eeuwenoude nostalgie met Culturele Hoogtestanden

Wij nodigen u van harte uit om onze gast te zijn voor uw vakantie of gewoon ’n weekend. Kom de sfeer en ambiance van een bijzonder Frans château proeven, waarbij wij u op een Bourgondische wijze verwennen. Het zomerkasteel is een fraaie plek om lekker tot rust te komen en te ontspannen, op nog geen 600 km rijden van Utrecht. Vanuit Maastricht is het zelfs nog geen 500 km.

 

U kunt kiezen uit de comfortabele verzorging van ‘bed & breakfast’ (logies & ontbijt / chambres d’hôtes) of de flexibiliteit van een sfeervolle vakantiewoning (gîte de charme).