Joie de voitures,
Joie de vins &
...Joie de vivre!
Vreugde door autorijden,
Vreugde met wijn &
….. Plezier in het leven!
Joie de voitures,
Joie de vins &
...Joie de vivre!
Vreugde door autorijden,
Vreugde met wijn &
….. Plezier in het leven!
Joie de voitures,
Joie de vins &
...Joie de vivre!
Vreugde door autorijden,
Vreugde met wijn &
….. Plezier in het leven!
Vorige slide
Volgende slide

Zo kan uw volgende vakantie eruitzien!

Onze gasten op Domaine du Château Beauregard (www.chateau-egleny.nl) komen vrijwel altijd met de auto. Vaak zijn het ook echte petrol heads, vraies passionés de voitures, die samen met partner, vrienden of clubgenoten graag met de auto op vakantie gaan. Speciaal voor deze autoliefhebbers organiseren wij op maat gemaakte arrangementen met als verblijf- en uitvalsbasis ons kasteeltje, ons chateuke! Voor 4 tot 16 personen stellen wij een speciaal all-in programma samen.

 

Voor ieder wat wils

Of het nu een culinair arrangement, een toerarrangement, een culinair verwenarrangement, een historisch arrangement, een sportief arrangement, een wandelarrangement, een Parijs-arrangement, een kookarrangement, een ….. arrangement of een wijnstreken arrangement is, alles is mogelijk.

Laat u verrassen en leg uw plannen voor. Ook voor autoclubs maken wij programma’s op maat en iedere club is van harte welkom.

Ontdek de mogelijkheden

In het noordwesten van het voormalige hertogdom Bourgogne, iets ten zuiden van de historische plaats Auxerre, bevinden zich de wijnstreken ‘Auxerrois’ en ‘Chablis’, en ten zuidwesten de wijnstreek ‘Sancerre’ aan de Loire.
Een heuvellandschap rondom en langs de rivier ‘Yonne’ en de rivier ‘Loire’ met prachtige idyllische dorpen, bezienswaardigheden en bochtige wegen uit lang vervlogen tijden.

Jean heeft een aantal unieke toertochten uitgezet waarbij je gaat genieten van jouw favoriete auto, van jouw stuurmanskunsten en van de gevarieerde landelijke omgeving. Toertochten die je door prachtige wijngaarden voert, afgewisseld door bossen en snelle wegen. Uiteraard ontbreekt een wijnproeverij niet en er wordt een bezoek gebracht aan het racecircuit van Magny-Cours, waar in het jaar 2008 voor het laatst een Formule-1 race is verreden.

Het volgende voorbeels is al 5 keer eerder geboekt:

Dag 1
MET DE AUTO VAN NEDERLAND NAAR DE BOURGOGNE
Aankomst in de late namiddag in Égleny; inchecken & ingebruikname kamer. Ontvangst in de grote salon van het Château met ‘apéritif de la maison’ (bubbels) en ‘gougères au fromage’. Aansluitend gezamenlijk diner (3-gangen menu) in de eetsalon van het Château.
Dag 1
Dag 2
AUXERRE
Kasteelontbijt in de eetsalon van het Château. Via een korte landelijke route naar de stad Auxerre. Stadsbezichtiging, shoppen & lunch op eigen gelegenheid. Mogelijkheid van rondvaart op de rivier l’Yonne en Canal de Bourgogne. Individuele terugkeer naar domaine ’s-Avonds: gezamenlijk diner (4-gangen menu) in de eetsalon van het Château.
Dag 2
Dag 3
WIJNSTREEK SANCERRE & RACECIRCUIT MAGNY-COURS
Kasteelontbijt in de eetsalon van het Château. Toertocht ‘Sancerre – Magny-Cours – Puisaye’ (maximaal ±320 km). Gezamenlijke lunch in het oude deel van de wijnplaats Sancerre (Loire). Bezoek aan het circuit ‘Magny-Cours’ (misschien met een activiteit). Op de terugweg gezamenlijk ‘diner à la carte’ in het plaatsje Toucy bij een Bretons restaurant.
Dag 3
Dag 4
WIJNSTREEK CHABLIS & AUXERROIS
Kasteelontbijt in de eetsalon van het Château. Toertocht ‘Auxerrois – Chablis’ (±160 km) Gezamenlijke lunch in de plaats Chablis. Gelegenheid voor wandeling door Chablis Wijnproeverij & bezichtiging van immens complex van kalkzandsteengrotten olv. gids. (NB! auto’s worden geparkeerd in de grot !) Gezamenlijke terugkeer naar domaine. ’s-Avonds: gezamenlijk diner (5-gangen menu) in de eetsalon van het Château.
Dag 4
Dag 5
MET DE AUTO TERUG NAAR NEDERLAND
Kasteelontbijt in de eetsalon van het Château. Individueel vertrek naar Nederland. of Boek één of meer overnachtingen (inclusief ontbijt) extra en geniet van rustdagen op het Domaine. Reizen op zondag: zeer rustig op de Franse wegen (minder auto’s & bijna nooit gendarmes)
Dag 5

Inclusief

Exclusief

Afstand & reistijd

Vanuit Utrecht via ….. Parijs (autosnelwegen) is het ongeveer 600 km. Als er geen files zijn op de “Périphérique” van Parijs, dan is dit de snelste route.

 

Reistijd inclusief tanken en (sanitaire) pauze(s) ongeveer 6 uur.

 

of

 

Vanuit Utrecht via ….. Charlesville-Mézières – Reims – Troyes (autosnelwegen) plus van Troyes naar Auxerre (route national – N77) en naar Égleny (totaal ±630 km). Tot Troyes rustige autosnelwegen en vervolgens een mooie toeristische route (N77) door licht glooiend landschap en kleine dorpjes (Troyes – Auxerre – Égleny ±117 km). Dit is de aanbevolen route.

 

Reistijd inclusief tanken en (sanitaire) pauze(s) ongeveer 7 uur.

Stel uw eigen reis samen

Heeft u vragen naar aanleiding van ons aanbod of wilt u een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan uw graag te woord.

JandN3plusWapen3-white
Copyright © 2022 BRING ONLINE. All Rights Reserved.
🌈 Made in The Netherlands.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen naar aanleiding van ons aanbod of wilt u een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken? Wij staan uw graag te woord.

Contact informatie