Maison Cocagne

Voor ‘n vakantieverblijf, voor ‘n lang weekend of voor een overnachting op doorreis, bieden wij u luxe gastenkamers aan in de sfeer en ambiance van ons Château.


Logies & ontbijt

Onze gastenkamers, ‘chambres d’hôtes’, zijn ondergebracht in het tweede poorthuis, het bed & breakfast-gebouw ‘Maison Cocagne
’.
Gastenkamers op pensionbasis met een uitgebreid ‘bourgondisch’ ontbijt, dat geserveerd wordt in de sfeervolle eetsalon, ‘salle à manger’, van het kasteel.
Uw ontbijt is compleet verzorgd en voor het diner bent u vrij om daar te gaan eten waar en wanneer het u schikt. U heeft immers vakantie en geniet van uw vrijheid.

Vanaf €120,- per nacht per 2-persoonskamer (incl. ontbijt)

Table d’Hôtes

Op speciaal verzoek bieden wij gasten de mogelijkheid om ’s avonds te dineren in het château op basis van de formule ’table d’hôtes’.
Deze formule houdt in dat een verrassingsmenu wordt geserveerd, waarbij wij nadrukkelijk rekening houden met datgene wat u niet wenst te eten.
Het diner vindt plaats in de historische eetsalon van het château, waarbij wij u meenemen naar de tijd waarin het gezin van de ‘Marquis’ hier dineerde.

Chambres

Een gastenkamer staat op de dag van aankomst vanaf 17 uur ter beschikking.
Het gebruik van de ‘chambre d’hôtes’ eindigt om 11 uur van uw vertrekdag.
Voor onze ‘chambres d’hôtes’ kennen we uiteraard géén vaste wekelijkse wisseldagen; u bent vrij om te komen en te gaan op de dagen dat het u schikt.


Chambres

Maison Cocagne beschikt over 4 slaapkamers die 2 aan 2 hetzelfde zijn.
U kunt kiezen uit een Noord-kamer of een Zuid-kamer.
De ‘chambres d’hôtes’ bevinden zich op de eerste en tweede etage van het ‘Maison Cocagne’.


Neem voor verdere informatie over beschikbaarheid, reserveringen of andere zaken vrijblijvend contact met ons op met het onderstaande formulier. U doet daarmee een reserveringsaanvraag. Dit is geen definitieve boeking zonder expliciete bevestiging daarvan van ons.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen naar aanleiding van ons aanbod of wilt u een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken? Wij staan uw graag te woord.

Contact informatie