Maison de la Porte Cochère

Het poortgebouw ‘Maison de la Porte Cochère’ kunt u als vakantiewoning huren. Deze ‘gîte’ is ingericht voor gezelschappen van minimaal 2 tot maximaal 8 personen. Op verzoek is het zelfs mogelijk de slaapplaatsen uit te breiden tot maximaal 10.

 

De vakantiewoning heeft 5 slaapkamers, 3 met eigen douche en wastafel. Op de begane grond én op ieder van de twee etages is een apart toilet. Ook beschikt de ‘gîte’ nog over een separate grote badkamer met ligbad en vaste wastafel. Afhankelijk van de bezetting staat de woning geheel of gedeeltelijk ter beschikking.

Vanaf €490,- per week bij 2-persoonsbezetting

Een culinaire Bourgondische Reis

Vanuit de gezellige huiskamer kijkt u uit over het marktplein van Égleny. De keuken en-suite biedt alle mogelijkheden tot het bereiden van echte ‘bourgondische’ diners. Aansluitend op de keuken is er een overdekt terras.

 

In de parkachtige kasteeltuin is het prettig vertoeven op het terras van het château. Voor een partijtje tafeltennis of darts kunt u terecht in een naastgelegen bijgebouw.

 

Indien u liever niet zelf voor het ontbijt wilt zorgen, kunt u (tegen betaling per persoon) samen met ons uitgebreid ontbijten in het kasteel. Een extra service voor de vakantiewoning met de verzorging van een pension; vraag ons naar de mogelijkheden.

 

Op speciaal verzoek bieden wij gasten ook de mogelijkheid om ’s avonds te dineren in het chateau op basis van de formule ‘table d’hôtes‘.

 

‘Maison de la Porte Cochère’ kunt u per week huren met als vaste wisseldag de zaterdag. Op de dag van uw aankomst staat de ‘gîte’ vanaf 16:00 uur ter beschikking. Het gebruik van de vakantiewoning eindigt om 10:30 uur op uw vertrekdag. Voor informatie over de prijzen verzoeken wij u contact met ons op te nemen of klik hier.

Groepsaccommodatie

Gezelschappen van 12 tot 20 personen kunnen de gîte combineren met het huren van het chambres d’hôtes-gebouw ‘Maison Cocagne’, dat beschikt over 4 luxe slaapkamers met badkamer en toilet, huiskamer en extra keuken.


Neem voor verdere informatie over beschikbaarheid, reserveringen of andere zaken vrijblijvend contact met ons op via +31(0)6 – 51 11 42 21 of info@chateau-egleny.nl. Wij staan u graag te woord. 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen naar aanleiding van ons aanbod of wilt u een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken? Wij staan uw graag te woord.

Contact informatie